Ruští vědci ozářili starou kopuli kostela a užasli. Paprsky odhalily skutečný zázrak

Záhad není nikdy dost. Platí to i v případě obří stavby pod starou pevností. Objevili ji ruští vědci a hned se pustili do práce. Začali ji ozařovat, aby se o ní dozvěděli více.

projít na článek

Vědci našli ve starověké japonské hrobce zázrak: Prohlédněte si největší meč světa a zrcadlo

V Japonsku byly objeveny dva nevídané artefakty. V jedné ze starověkých mohyl vědci našli zázrak: Objevili bronzové zrcadlo ve tvaru štítu a masivní meč, který je největším na světě. Prohlédněte si ho.

projít na článek

Prohlédněte si zázrak starověku. Pro 3500 let starou studnu sv. Kristýny neexistuje vysvětlení

Starobylá stavba, která se nachází na italském ostrově Sardinie. Ačkoliv je její název často dáván do spojitosti se stejnojmennou křesťanskou světicí, tato stavba nemá s křesťanskou vírou moc společného. Pro 3500 let starou studnu sv. Kristýny neexistuje

projít na článek

Vědci našli 2000 let starou římskou pánskou latrínu s vulgární mozaikou. Vtípek je rozesmál

Možná nejintimnější důkaz, jaký byl kdy v historii o lidech, kteří žili, dýchali, pracovali a hráli si, vůbec objeven. Vědci našli 2000 let starou římskou pánskou latrínu s velmi vulgární mozaikou. Výjev je rozesmál.

projít na článek

MŠ návštěva kostela

MŠ návštěva kostela Ve čtvrtek 4. 1. 2024 děti z naší školky navštívily kostel sv. Petra a Pavla v Dolních Kounicích.U kostela nás přivítal pan farář, který nám ukázal betlémy a zazpíval koledy.

projít na článek

Chápete, jak mohou stát tyto záhadné obří kameny? Vědci nenašli vysvětlení, proč se nezřítí

Záhadné obří kamenné útvary, které jsou k vidění na celém světě a vědci pro ně nemají vysvětlení. Místa, kde štíhlý balvan nejistě balancuje na podstavci a přesto nespadne. Vědci nechápou, jak je možné, že se nezřítí. 

projít na článek