Prohlédněte si zázrak starověku. Pro 3500 let starou studnu sv. Kristýny neexistuje vysvětlení

Starobylá stavba, která se nachází na italském ostrově Sardinie. Ačkoliv je její název často dáván do spojitosti se stejnojmennou křesťanskou světicí, tato stavba nemá s křesťanskou vírou moc společného. Pro 3500 let starou studnu sv. Kristýny neexistuje vysvětlení. Prohlédněte si zázrak starověku.

projít na článek

Vědci našli ve starověké japonské hrobce zázrak: Prohlédněte si největší meč světa a zrcadlo

V Japonsku byly objeveny dva nevídané artefakty. V jedné ze starověkých mohyl vědci našli zázrak: Objevili bronzové zrcadlo ve tvaru štítu a masivní meč, který je největším na světě. Prohlédněte si ho.

projít na článek

Dezinfikujeme studnu! Víte, jak na to?

Pokud máte doma studnu, zajisté víte, že s příchodem jara nastává také čas, kdy je nutné studnu zkontrolovat a vydezinfikovat. Kvalita vody po zimě nemusí být dostačující, proto s čištěním neotálejte.

projít na článek

Ruští vědci ozářili starou kopuli kostela a užasli. Paprsky odhalily skutečný zázrak

Záhad není nikdy dost. Platí to i v případě obří stavby pod starou pevností. Objevili ji ruští vědci a hned se pustili do práce. Začali ji ozařovat, aby se o ní dozvěděli více.

projít na článek

Akce šrotovné - sleva 40% na lodě Gumotex

Přines nebo pošli starou loď Gumotex, získej 40% slevu na pořízení nové. Akce platí do 21.9. nebo do vyprodání zásob Nemáte starou loď?  Nevadí, máme super nabídku i pro vás, kontaktujte nás.

projít na článek

Vyměňte starou pánev za novou!

Od 2. 7. do 31. 7. 2018 přineste jakoukoliv starou pánev do příbramské prodejny Kuchyňské Potřeby (Tescoma), nám. 17. listopadu 298 a odneste si úplně novou pánev Tefal se slevou až 30%. Dále nabízíme i šrotovné na nože za starý nůž nový nůž Damas Lamart

projít na článek