Vědci našli 2000 let starou římskou pánskou latrínu s vulgární mozaikou. Vtípek je rozesmál

Možná nejintimnější důkaz, jaký byl kdy v historii o lidech, kteří žili, dýchali, pracovali a hráli si, vůbec objeven. Vědci našli 2000 let starou římskou pánskou latrínu s velmi vulgární mozaikou. Výjev je rozesmál.

projít na článek

Ruští vědci ozářili starou kopuli kostela a užasli. Paprsky odhalily skutečný zázrak

Záhad není nikdy dost. Platí to i v případě obří stavby pod starou pevností. Objevili ji ruští vědci a hned se pustili do práce. Začali ji ozařovat, aby se o ní dozvěděli více.

projít na článek

Vědci našli ve starověké japonské hrobce zázrak: Prohlédněte si největší meč světa a zrcadlo

V Japonsku byly objeveny dva nevídané artefakty. V jedné ze starověkých mohyl vědci našli zázrak: Objevili bronzové zrcadlo ve tvaru štítu a masivní meč, který je největším na světě. Prohlédněte si ho.

projít na článek

Tento záhadný želený předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, o co se jedná?

Kovový klín Aiud je jedním z nejzáhadnějších předmětů naší doby. Objeven byl v roce 1973 v Rumunsku. Tento podivný předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, co přesně je zač?

projít na článek

Vědci našli obří děsivou lebku se žraločími zuby. Podívejte se na monstrum horší než byl T-Rex

Prehistoričtí tvorové nás fascinují svou velikostí, silou i tím, že je dnes známe už jen z filmů nebo muzeí či nadčasových expozic. Vědci však našli obří děsivou lebku se žraločími zuby. Za ní se skrývalo monstrum horší než byl T-Rex. Seznamte se s gigano

projít na článek

V Rusku vědci našli obří pyramidy starší než egyptské. Zkoumat je nelze, je to moc nebezpečné

Poloostrov Kola v Rusku leží daleko na severu, přesto je epicentrem archeologických zázraků. Vědci zde našli obří pyramidy, které jsou starší než egyptské. Zkoumat je nelze, je to moc nebezpečné.

projít na článek