Vědci našli obří děsivou lebku se žraločími zuby. Podívejte se na monstrum horší než byl T-Rex

Prehistoričtí tvorové nás fascinují svou velikostí, silou i tím, že je dnes známe už jen z filmů nebo muzeí či nadčasových expozic. Vědci však našli obří děsivou lebku se žraločími zuby. Za ní se skrývalo monstrum horší než byl T-Rex. Seznamte se s giganotosaurem.

projít na článek

V Rusku vědci našli obří pyramidy starší než egyptské. Zkoumat je nelze, je to moc nebezpečné

Poloostrov Kola v Rusku leží daleko na severu, přesto je epicentrem archeologických zázraků. Vědci zde našli obří pyramidy, které jsou starší než egyptské. Zkoumat je nelze, je to moc nebezpečné.

projít na článek

Chápete, jak mohou stát tyto záhadné obří kameny? Vědci nenašli vysvětlení, proč se nezřítí

Záhadné obří kamenné útvary, které jsou k vidění na celém světě a vědci pro ně nemají vysvětlení. Místa, kde štíhlý balvan nejistě balancuje na podstavci a přesto nespadne. Vědci nechápou, jak je možné, že se nezřítí. 

projít na článek

Vědci našli ve starověké japonské hrobce zázrak: Prohlédněte si největší meč světa a zrcadlo

V Japonsku byly objeveny dva nevídané artefakty. V jedné ze starověkých mohyl vědci našli zázrak: Objevili bronzové zrcadlo ve tvaru štítu a masivní meč, který je největším na světě. Prohlédněte si ho.

projít na článek

Megalodona vědci vyhlásili za nejstrašnější monstrum pravěku. Nevylučují, že stále žije v moři

Kdyby existovala soutěž o nejlepšího predátora světa, kdo by ji vyhrál? Tuto otázku si položili vědci z Princetonské univerzity a porovnali žijící i vyhynulé tvory, kteří kdy obývali naši planetu. Zjistili, že první příčku by s přehledem obsadil žralok, j

projít na článek

Rybáři vylovili z řeky obří monstrum a fotku dali na internet. U místních lidí vyvolali paniku

Obří sladkovodní rejnok je zřejmě největší sladkovodní ryba na světě. Jedná se o velmi starou rybu, jejíž existence je zahalena tajemstvím a legendami. Každé setkání s monstrem je nezapomenutelnou vzpomínkou. Rybáři rejnoka vylovili z řeky Mekong a fotku

projít na článek