Rybáři vylovili z řeky obří monstrum a fotku dali na internet. U místních lidí vyvolali paniku

Obří sladkovodní rejnok je zřejmě největší sladkovodní ryba na světě. Jedná se o velmi starou rybu, jejíž existence je zahalena tajemstvím a legendami. Každé setkání s monstrem je nezapomenutelnou vzpomínkou. Rybáři rejnoka vylovili z řeky Mekong a fotku zveřejnili na sítích. Vyvolala hysterii.

projít na článek

Vědci našli obří děsivou lebku se žraločími zuby. Podívejte se na monstrum horší než byl T-Rex

Prehistoričtí tvorové nás fascinují svou velikostí, silou i tím, že je dnes známe už jen z filmů nebo muzeí či nadčasových expozic. Vědci však našli obří děsivou lebku se žraločími zuby. Za ní se skrývalo monstrum horší než byl T-Rex. Seznamte se s gigano

projít na článek

Rybář chytil čtyřmetrové prehistorické monstrum. Video, jak se s ním mazlí, vyvolalo senzaci

Neuvěřitelný úlovek se povedl kanadskému rybáři, když chytil čtyřmetrové prehistorické monstrum. Známé je jako živý dinosaurus. Video, jak se s ním mazlí, vyvolalo senzaci.

projít na článek

Video: Nad Havají se na noční obloze rozsvítila záhadná modrá spirála. U lidí vyvolala paniku!

Na noční obloze byla zachycena podivná světelná spirála. Její modrá barva vyvolala mezi místními obyvateli značnou paniku. Vědci však přišli s vysvětlením. Podívejte se na video tohoto záhadného víru, který se zjevil nad Havají. 

projít na článek

Hádanka pro milovníky techniky: Poznáte, k čemu sloužilo toto děsivé oplechované monstrum?

Když se podíváte na obrázek, napadnou vás různé věci. Jasné je, že se jedná o něco spojeného s letectvím, tedy raketa, helikoptéra. K čemu ale sloužilo toto oplechované monstrum skutečně? Seznamte se s koleoptérou.

projít na článek

Ryby po otravě Bečvy skákaly na břeh jako sebevrazi, řekl soudu svědek

Vyskakovaly z vody na břeh, točily se kolem vlastní osy nebo plavaly leklé břichem vzhůru. Tak popisovali u vsetínského okresního soudu rybáři chování ryb po otravě řeky Bečvy. Soud dnes také přehrál videozáznam pokusu, který několik měsíců po havárii pro

projít na článek