MŠ návštěva kostela

MŠ návštěva kostela Ve čtvrtek 4. 1. 2024 děti z naší školky navštívily kostel sv. Petra a Pavla v Dolních Kounicích.U kostela nás přivítal pan farář, který nám ukázal betlémy a zazpíval koledy.

projít na článek

Jiní píšou o rekonstrukci marklovického kostela

V Karvinském deníku vyšel článek o rekonstrukci marklovického kostela. Zde je odkaz. Na stránkách Biskupství Ostravsko-Opavského je článek o rekonstrukci.

projít na článek

Slavnost Posvěcení kostela sv. Gotharda

V neděli 19.10.2014 oslavíme posvěcení našeho kostela. Mše svatá začíná jako obvykle v 9.00 hodin a po mši bude před kostelem malé občerstvení „z vlastních zdrojů“. Prosím pěkně, ten kdo umí něco upéci (koláčky apod.), nechť se nebojí a něco přinese na oc

projít na článek

Návštěva nemocných

Návštěva nemocných se uskuteční ve čtvrtek 1. června 2023.

projít na článek

Návštěva knihovny

Letos jsme poprvé navštívili knihovnu. Tentokrát bylo téma roboti a programování. I když to nebylo jednoduché, každý zvládnul naprogramovat robota podle zadání. The post Návštěva knihovny first appeared on ddu.cz.

projít na článek

Návštěva ZOO

Časně z jara jsme vyrazili do ZOO. Předčasné jaro přálo počasí a také zvířata se pomalu začala probouzet ze zimního spánku, takže jsme jich mohli spoustu pozorovat a zároveň si o nich i něco zajímavého říct. The post Návštěva ZOO firs

projít na článek