Video: Vědci objevili na dně čínského jezera obrovské ztracené město neznámé civilizace

Pyramidy egyptského typu se nacházejí po celém světě. Některé vznikly na územích vzdálených tisíce kilometrů od sebe. Od 20. století byly pod vodou objevovány úžasné starověké artefakty, ztracená města a pyramidy. V Číně objevili vědci na dně jezera obrovské ztracené město neznámé civilizace.

projít na článek

Ruští vědci ozářili starou kopuli kostela a užasli. Paprsky odhalily skutečný zázrak

Záhad není nikdy dost. Platí to i v případě obří stavby pod starou pevností. Objevili ji ruští vědci a hned se pustili do práce. Začali ji ozařovat, aby se o ní dozvěděli více.

projít na článek

Pacifiku nečekaně zmizel ostrov. Vědci jsou zdrcení. Druhy, co na něm žily, byly zcela neznámé

Když se v roce 2015 vynořil v Pacifiku nový ostrov, vědci zajásali. Každý nový ostrov poskytuje neocenitelné příležitosti pro zkoumání. Život pacifického Hunga Tonga Hunga Ha'apai byl však krátký. Po sedmi letech si ho oceán vzal zpátky. Ve vlnách zmizel

projít na článek

Vědci našli díky starověké mapě Atlantidu. Zbyla po ní vyprahlá poušť a záhadné Oko Sahary

Hledání bájné Atlantidy je stále snem mnoha hledačů pokladů a vlastně i senzací obecně. Někteří se domnívají, že ztracené město leží pod africkou pouští, někde hluboko v písku Sahary. Dnes po zlatém městě zbyla jen vyprahlá poušť a záhadné oko.

projít na článek

Vědci našli ve starověké japonské hrobce zázrak: Prohlédněte si největší meč světa a zrcadlo

V Japonsku byly objeveny dva nevídané artefakty. V jedné ze starověkých mohyl vědci našli zázrak: Objevili bronzové zrcadlo ve tvaru štítu a masivní meč, který je největším na světě. Prohlédněte si ho.

projít na článek

Vědci řeší záhadný původ Evropanů. Lovce před 15000 lety nahradila rasa neznámého původu

Pozor - slovo Jamanjci!!! Vědci řeší záhadný původ Evropanů. V pohoří Kavkaz objevili novou linii evropského původu. Údajně měla před 15000 lety nahradit lovce. 

projít na článek