Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně

3 kuřecí stehna ( vykostěná) sůl a pepř 1 cibule olej a kousek másla 6 malých žampionů půlka pórku (část zelené a část bílé) 1rovná lžička kari 250 ml drůbežího vývaru nebo vody 200 ml smetany 1 lžička hladké mouky Na…

projít na článek

Maso se salmonelou v Brně. Supermarket nabízel rizikové kuřecí řízky

/FOTO/ Nebezpečná potravina. Kuřecí maso s bakterií způsobující salmonelu objevili inspektoři v prodejně řetězce Tesco v brněnských Židenicích.

projít na článek

Hovězí na žampiónech

Cibuli nakrájíme najemno. Hovězí maso nakrájíme na větší nudličky. Maso osolíme, opepříme. V hrnci nebo na velké pánví rozehřejeme sádlo. Zprudka opečeme maso ze všech stran. Maso dáme bokem. Ve zbylém výpeku orestujeme z volna cibuli do hněda. Poté přid

projít na článek

Historie svíčkové na smetaně

Česká tradiční kuchyně je založena na surovinách, které se u nás hojně vyskytují brambory, česnek, petržel, celer, mrkev, maso, luštěniny, obilniny, chmel atd. Za dva pilíře české tradiční kuchyně lze považovat polévky a omáčku, která je servírována s ma

projít na článek

Kuře soté

Kuřecí maso je oblíbenou pochoutkou všech věkových skupin. Obliba kuřecího masa je dána tím, že je velmi rychle připraveno a je cenově dostupné. Asi málokdo má v dnešní době příležitost zabít a oškubat si vlastní kuře nebo pravidelně využívat jiný zdroj k

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Kuřecí vývar se zeleninou (2 porce) - 600g

Kuřecí vývar se zeleninou (2 porce)  Popis: Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapá

projít na článek