Kuře soté

Kuřecí maso je oblíbenou pochoutkou všech věkových skupin. Obliba kuřecího masa je dána tím, že je velmi rychle připraveno a je cenově dostupné. Asi málokdo má v dnešní době příležitost zabít a oškubat si vlastní kuře nebo pravidelně využívat jiný zdroj kvalitních a zdravých kuřat. Nezbývá tedy, než se vydat do obchodu a kuřecí maso koupit.

projít na článek

Kuře na medu

Přemýšlíte, co k obědu? Máte doma kuře nebo kuřecí čtvrtky a nevíte, jak je připravit, abyste si pochutnali? Nechte se inspirovat a udělejte si kuře na medu. Mám pro vás připraveno hned několik variant, tak pro kterou se rozhodnete?

projít na článek

Recepty na pečené kuře

Pečené kuře je klasický pokrm, který můžeme servírovat ve všední den i ve svátek. Nespornou výhodou je hlavně jeho příprava. Často stačí kuře naložit do marinády, správně okořenit nebo zvolit správnou nádivku. Aby nám nezevšednělo, lze ho doplňovat nejrůz

projít na článek

Recepty na kuře na paprice

Kuře na paprice sice nepatří do typicky jarního jídelníčku, ale protože se jedná o klasickou recepturu, známou již z kuchyní našich prababiček, s charakteristicky dokonale vyhraněnými chutěmi jednotlivých surovin, nemusíme se určitě bát postavit tento pok

projít na článek

Recept na kuře na paprice podle Kluci v akci

Kuře nebo kohoutek na paprice ve smetanové omáčce chutná skvěle. Když navrch přidáte pár restovaných žampionů a červenou kapii, samotný pokrm povznesete ještě o třídu výš. V našem článku vám přínášíme pohled na recept, který použili Kluci v akci na přípra

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Kuře na paprice (2 porce) - 600g

Kuře na paprice (2 porce) Popis: Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou. Složení: kuřecí maso stehenní (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti)

projít na článek