Muž léta zakrýval obrazem díru ve zdi. Díky počítačové hře zjistil, že má poklad za 3O milionů

Historie některých obrazů je bizarní. Například jeden slavný obraz milionové hodnoty zakrýval léta díru ve zdi, aniž by jeho majitel znal jeho skutečnou cenu. Podle něj se „starý“ obraz nyní prodává za cenu v přepočtu kolem 30 milionů korun.

projít na článek

Muž na Rokycansku našel největší zlatý poklad v Evropě. Muže mučili, nakonec byl poklad zničen

Poklad, jaký svět neviděl. Takový nález se podařil jednoho dne docela náhodou nic netušícímu otci malých dětí u malé obce Podmokly na Rokycansku. Nejprve se domníval, že malé zlatavé předměty jsou jen zajímavé knoflíky...

projít na článek

Základní test znalostí počítačové grafiky

Vyzkoušejte si základní test znalostí počítačové grafiky! Je to jednoduché, anonymní a výsledky se dozvíte hned. Načítání… Článek Základní test znalostí počítačové grafiky se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Nedaleko Země se nachází portál do jiné galaxie, zjistili vědci. Potvrzuje Einsteinovu teorii

Odborníci z observatoře Gemini oznámili průlomový objev. Našli černou díru, která se nachází jen asi 1500 světelných let od nás. Nevylučují, že by se mohlo jednat o červí díru, o nichž se předpokládá, že by se jimi dalo cestovat.

projít na článek

Tajemná kulka velká jako milion Sluncí prostřelila díru v naší galaxii. Vědci netuší, co to je

V roce 2013 byla do vesmíru vynesena sonda Gaia, jejímž úkolem je vytvořit podrobnou 3D mapu naší Galaxie. Vědci v rámci tohoto projektu neočekávali žádný převratný objev. Teleskopy s vysokým rozlišením ale objevily podivnou anomálii. Díru v Mléčné dráze.

projít na článek

Družstvo Svatopluk zatím nemusí platit více než 18 milionů vkauze H-Systemu

Nejvyšší soud odložil až do nabytí právní moci rozhodnutí o dovolání podaném v této věci vykonatelnost rozsudku, podle kterého musí bytové družstvo Svatopluk zaplatit konkurznímu správci H-System Josefu Monsportovi 18,2 milionu korun s úroky. Odklad potrv

projít na článek