Základní test znalostí počítačové grafiky

Vyzkoušejte si základní test znalostí počítačové grafiky! Je to jednoduché, anonymní a výsledky se dozvíte hned. Načítání… Článek Základní test znalostí počítačové grafiky se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Pokročilý test grafických znalostí

Dnes vám přináším pokročilý test grafických znalostí. Otestujte svoje znalosti ve free online testu. Je zadarmo a výsledky uvidíte hned. Načítání… Článek Pokročilý test grafických znalostí se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

webové UI test znalostí

Vyzkoušejte si svoje znalosti v našem dnešním testu znalostí webdesignu konkrétně UI (uživatelského prostředí). Načítání… Článek webové UI test znalostí se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Webdesign obecný test znalostí

Vyzkoušejte si, jak se vyznáte ve webových termínech jako je UX/UI a další. Načítání… Článek Webdesign obecný test znalostí se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Deky Široko k vidění na výstavě Ateliéru ilustrace a grafiky v Galerii Smečky.

Již od středy 8. 2. se můžete přijít podívat na nejnovější výstavu do Galerie Smečky. Svá díla vám představí Ateliér ilustrace a grafiky UMPRUM vedený od roku 2003 Jurajem Horváthem. Ke shlédnutí bude práce 13 studentů tohoto ateliéru.     The post Deky Š

projít na článek

Recenze počítačové hry „Kingdom Come: Deliverance“

Publikován nový článek. The post Recenze počítačové hry „Kingdom Come: Deliverance“ appeared first on husitstvi.cz.

projít na článek