Webdesign obecný test znalostí

Vyzkoušejte si, jak se vyznáte ve webových termínech jako je UX/UI a další. Načítání… Článek Webdesign obecný test znalostí se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Pokročilý test grafických znalostí

Dnes vám přináším pokročilý test grafických znalostí. Otestujte svoje znalosti ve free online testu. Je zadarmo a výsledky uvidíte hned. Načítání… Článek Pokročilý test grafických znalostí se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

webové UI test znalostí

Vyzkoušejte si svoje znalosti v našem dnešním testu znalostí webdesignu konkrétně UI (uživatelského prostředí). Načítání… Článek webové UI test znalostí se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Základní test znalostí počítačové grafiky

Vyzkoušejte si základní test znalostí počítačové grafiky! Je to jednoduché, anonymní a výsledky se dozvíte hned. Načítání… Článek Základní test znalostí počítačové grafiky se nejdříve objevil na KURZYGRAFIKY.CZ.

projít na článek

Habr obecný – carpinus betulas

Habr obecný je velmi oblíbený listnatý strom. Najdeme ho v listnatých a smíšených lesích. Dorůstá až do výšky 30 m. Nejčastěji se využívá k výsadbě živých plotů, protože je dobře tvarovatelný. Není náročný na půdu. Dřevo habru je velmi tvrdé, proto se zpr

projít na článek

Frisbeer 2022 - Where to get tested?

We imagine many of you will need to have a negative test result to be able to travel back home. That's why we found a few test spots which are close to the gym and where you can get tested also during the weekend. If you don't have a Czech insurance you w

projít na článek