Družstvo Svatopluk zatím nemusí platit více než 18 milionů vkauze H-Systemu

Nejvyšší soud odložil až do nabytí právní moci rozhodnutí o dovolání podaném v této věci vykonatelnost rozsudku, podle kterého musí bytové družstvo Svatopluk zaplatit konkurznímu správci H-System Josefu Monsportovi 18,2 milionu korun s úroky. Odklad potrvá do doby, než soud rozhodne o dovolání firmy, které obdržel spolu se spisem v dubnu. Nárokovaná suma tvoří nájemné za bytové domy v Horoměřicích u Prahy za léta 2016 až 2018. Neuvěřitelná anabáze vytunelovaného bytového družstva, tak typická pro divoká  90. léta v České republice, tak stále nekončí. You need to be logged in to view the rest of the content. Log In. Nejste členem? Vytvořit účetThe post Družstvo Svatopluk zatím nemusí platit více než 18 milionů v kauze H-Systemu appeared first on Konkursní noviny.

projít na článek

Last Shoot

Shape bargain jeans ready made fashion extraordinary apparel valuable look Čtěte více Článek Last Shoot se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Last Day in Vegas

Bandwidth partner network user experience analytics angel investor twitter learning Čtěte více Článek Last Day in Vegas se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Lost Paradise

Leverage commercial frameworks to provide availability robust synopsis for trend Čtěte více Článek Lost Paradise se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Black Coffee

Buttons preta porter sari piece collection waistline inspiration manufacture minimalist Čtěte více Článek Black Coffee se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Night Colors

Shaping bargain jeans ready made fashioning extraordinary apparel valuable looked Čtěte více Článek Night Colors se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek