Energetický výdej a jeho složky

Aby tělo mohlo správně fungovat, je nezbytné mu zajistit dostatečný příjem energie, která se nezískává jinak než z potraviny. Energii organismus nejen přijímá, na druhé straně ji samozřejmě i vydává. Energetický výdej tvoří tři základní složky. Jsou jimi energie bazálního metabolismu, energie potřebná na strávení potravy a energie na pohybovou aktivitu. Energie bazálního metabolismu O ideálním Pokračování textu Energetický výdej a jeho složky The post Energetický výdej a jeho složky appeared first on Přibrat.cz.

projít na článek

Nedostatečný energetický příjem aneb co když málo jím

Když chcete přibrat nějaké to kilo, je velmi důležité pohlídat si dostatečný energetický příjem. Nejde pouze o pokrytí bazálního metabolismu, ale také o příjem pro všechny každodenní aktivity. Pokud se snažíte přibírat, měli byste tělu vytvořit dostatečno

projít na článek

Vydej se prozkoumat Azurové pobřeží. Z Vídně nyní od 1 161 Kč

Protože akčních letenek není nikdy dost, máme pro [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Vydej se prozkoumat Azurové pobřeží. Z Vídně nyní od 1 161 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Hurá na safari! Vydej se z Vídně do Tanzanie s letenkami za 12 990 Kč

Láká tě Tanzanie? Potom nepřehlédni parádní letenky z [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Hurá na safari! Vydej se z Vídně do Tanzanie s letenkami za 12 990 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Jarní výlet k Jadranu? Vydej se z Prahy do Rimini od 1 335 Kč

Rimini je přímořským městem a oblíbeným plážovým letoviskem. [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Jarní výlet k Jadranu? Vydej se z Prahy do Rimini od 1 335 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Chutně proti únavě

Aby naše tělo správně pracovalo, potřebuje dostatek energie. A když vám tato energie schází, můžete se cítit až extrémně unavení. Rovnice, v níž by měl energetický příjem pokrýt výdej organismu, platí i v případě únavy. Jestliže máte hodně náročnou práci,

projít na článek