Vydej se prozkoumat Azurové pobřeží. Z Vídně nyní od 1 161 Kč

Protože akčních letenek není nikdy dost, máme pro [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Vydej se prozkoumat Azurové pobřeží. Z Vídně nyní od 1 161 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Hurá na safari! Vydej se z Vídně do Tanzanie s letenkami za 12 990 Kč

Láká tě Tanzanie? Potom nepřehlédni parádní letenky z [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Hurá na safari! Vydej se z Vídně do Tanzanie s letenkami za 12 990 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Dovolená Azurové pobřeží, Francie

„Ty jsi má levandulová“ Možná vás také napadnou slova této písně od Hany Hegerové a Petra Hapky, když si představíte dovolenou na Azurovém pobřeží. Tato část jihovýchodní Francie, nazývaná někdy také romanticky Provence, je plná levandulových polí. Ať už

projít na článek

Dovolená Francie letecky

Dovolená Francie letecky. Krásná a všemi milovaná Francie jako cíl vaší příští dovolené? Proč ne. Země sýrů, vína, umění, módy i jednoho z nejkrásnějších pobřeží Evropy láká ročně miliony turistů. Největším tahákem je romantická Paříž a Azurové pobřeží. P

projít na článek

Objev Keňu s letenkami Turkish Airlines. Mombasa z Vídně nyní za 12 990 Kč

Jestli je tvým snem vidět tzv. velkou pětku [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Objev Keňu s letenkami Turkish Airlines. Mombasa z Vídně nyní za 12 990 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Cancún jěště tuhle sezónu s letenkami z Vídně za 12 490 Kč

Za bělostnými plážemi mexického Cancúnu se nyní můžeš [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Cancún jěště tuhle sezónu s letenkami z Vídně za 12 490 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek