Vyzkoušejte lahodný recept na velikonoční pokrm, na kterém si pochutná celá rodina. | Chrudimka.cz
Křupavé bramboráky s dušeným kysaným zelím a opečeným uzeným masem.
projít na článek4 středně velké cibule máslo 150 g žampionů 1 kapie 150-200 g uzeného masa 350 g tvrdého sýra 6 vajec čerstvá petrželka (nebo kopřivy) pepř sůl Cibuli nadrobno nakrájíme a na másle orestujeme.Přidáme nakrájené uzené maso,…
projít na článekNedávno jsem si vzpomněla na salát, který jsme dělávali doma, když jsem byla malá. Býval samozřejmě pěkně majonézový, s tučnějším sýrem a jinými poměry surovin. Napadlo mě, trochu recept upravit tak, aby byl vhodný pro hubnutí, ale stále si zachovával typ
projít na článekCmunda je historický název pro bramborák, jedná se o staročeské jídlo. Cmunda se jí jako samostatný pokrm, často je plněná zelím a uzeným masem. Cmundové těsto se využívá i jako obal masového řízku nebo jako příloha. Moderní varianta cmundy se připravuje
projít na článekSuverénně, nejoblíbenějším masem na celém světě je kuře. I když já osobně mu zrovna neholduji, tu a tam si ho i s chutí dám. Samozřejmě je velký rozdíl mezi „supermarketovým“ kuřetem a volně pobíhavým kuřetem z vesnice. A to pochopitelně také v ceně. Nicm
projít na článek