Křupavé bramboráky s dušeným kysaným zelím a opečeným uzeným masem.
Čočková polévka s kysaným zelím je doslova jídelním punkem. Snoubí v sobě možná na první pohled neskloubitelné ingredience v polévku, která je úplně boží. Pokud máte jisté pochybnosti, jak by se k sobě mohla hodit čočka se zelím, můžu vás ujistit, že je t
projít na článekCmunda je historický název pro bramborák, jedná se o staročeské jídlo. Cmunda se jí jako samostatný pokrm, často je plněná zelím a uzeným masem. Cmundové těsto se využívá i jako obal masového řízku nebo jako příloha. Moderní varianta cmundy se připravuje
projít na článekVyzkoušejte naše recepty z cukety. Cukety jsou výborná sezónní surovina, která se dá zpracovat na mnoho způsobů. Cuketové bramboráky nebo placky si vás získají svojí jemnou chutí a křehkou konzistencí.
projít na článekBramborové placky jsou skvělé jako příloha a dobře zastoupí i hlavní jídlo. Chutnají jako vylepšené bramboráky, ale bramboráky to nejsou. Placky, případně postaru placek – to když se z těsta upekla jedna velká placka v pekáči – patří k tradičním českým po
projít na článekSegedínský guláš (2 porce) Popis: Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou. Složení: vepřové maso (33 %), zelí kysané (zelí, voda, sůl, kmín), hovězí vývar (voda, hovězí maso a ko
projít na článek