Tento žlutý sliz má skvělou paměť i bez mozku a zkopíroval síť metra v Tokiu. Vědci to nechápou

Inženýři strávili tisíce hodin navrhováním tokijské železniční sítě, aby byla co nejefektivnější. Jak ukazuje pozoruhodný výzkum japonsko-anglického týmu, měli se raději zeptat měňavkovitého prvoka vápenatky mnohohlavé.

projít na článek

Podívejte, jak čínská hora rodí záhadná kamenná velká modrá vejce. Vědci jev nechápou

Hory a jeskyně vždy měly přídech tajemna. A co teprve potom jeskyně, která produkuje modrá vejce! V Číně totiž existuje hora, která každých 30 let rodí záhadná kamenná modrá vejce. Vědci tento jev nechápou.

projít na článek

Chápete, jak mohou stát tyto záhadné obří kameny? Vědci nenašli vysvětlení, proč se nezřítí

Záhadné obří kamenné útvary, které jsou k vidění na celém světě a vědci pro ně nemají vysvětlení. Místa, kde štíhlý balvan nejistě balancuje na podstavci a přesto nespadne. Vědci nechápou, jak je možné, že se nezřítí. 

projít na článek

HP W2072A

HP W2072A použití HP W2072A Žlutý toner pro tiskárny a kopírky: HP COLOR LASER MFP 179FNW HP COLOR LASER MFP 178NWG HP COLOR LASER MFP 178NW HP COLOR LASER 150NW HP COLOR LASER 150A kapacita HP W2072A Podle informací výrobce má tento žlutý toner výtěžn

projít na článek

Tento záhadný želený předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, o co se jedná?

Kovový klín Aiud je jedním z nejzáhadnějších předmětů naší doby. Objeven byl v roce 1973 v Rumunsku. Tento podivný předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, co přesně je zač?

projít na článek

Umělá inteligence pomůže vrátit řeč lidem, kteří o ni přišli

Vypadá to, že umělá inteligence dokáže doslova zázraky. Američanka Ann Johnsonová ochrnula a ztratila schopnost mluvit, když v roce 2005 ve svých 30 letech prodělala mozkovou mrtvici. Nyní se jí dar řeči v jisté podobě vrátil, když s ní vědci úspěšně otes

projít na článek