450 g vepřové krkovice bez kosti 1 lžíce sádla sůl čerstvě mletý pepř 1 cibule 5 kuliček nového koření 3 kuličky jalovce 1 bobkový list 1 menší mrkev 1 plátek bulvy celeru 1 snítka rozmarýnu houby čerstvé (nebo zmrazené,…
Jako minutka nemá krkovička chybu. Má tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta a bude se jen rozpadat. Kromě toho, že ji můžete obalit v trojobalu a udělat z ní skvělý řízek, chutná výborně obalená v těstíčku, a to nejlépe pivním, úžasná je grilovaná
projít na článekVepřová krkovice, to je sázka na jistotu, zejména u pánské části publika. Ale díky menšímu množství tuku v mase je krkovička vhodná pro každého.
projít na článekBoršč (2 porce) Popis: Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Složení: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí m
projít na článekDip / pomazánka se skvěle hodí ke grilované zelenině, krevetám nebo rybám. Jako pomazánka je vhodná na pšeničné suchary.
projít na článekHovězí maso je součástí zdravé výživy hlavně díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku, je bohaté na minerály, například zinek či železo. Nesmíme také opomenout, že je hovězí maso plné vitamínů, od B6, B12 až po thiamin nebo riboflavin. Nezapomí
projít na článek