Krkovička na kořenové zelenině a houbách

450 g vepřové krkovice bez kosti 1 lžíce sádla sůl čerstvě mletý pepř 1 cibule 5 kuliček nového koření 3 kuličky jalovce 1 bobkový list 1 menší mrkev 1 plátek bulvy celeru 1 snítka rozmarýnu houby čerstvé (nebo zmrazené,…

projít na článek

Krkovice - nejlepší recepty

Jako minutka nemá krkovička chybu. Má tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta a bude se jen rozpadat. Kromě toho, že ji můžete obalit v trojobalu a udělat z ní skvělý řízek, chutná výborně obalená v těstíčku, a to nejlépe pivním, úžasná je grilovaná

projít na článek

Grilovaná krkovice podle Pohlreicha

Vepřová krkovice, to je sázka na jistotu, zejména u pánské části publika. Ale díky menšímu množství tuku v mase je krkovička vhodná pro každého.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Boršč (2 porce) - 600g

Boršč (2 porce)  Popis: Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Složení: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí m

projít na článek

Avokádová pomazánka podle Pohlreicha

Dip / pomazánka se skvěle hodí ke grilované zelenině, krevetám nebo rybám. Jako pomazánka je vhodná na pšeničné suchary.

projít na článek

Hovězí na houbách

Hovězí maso je součástí zdravé výživy hlavně díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku, je bohaté na minerály, například zinek či železo. Nesmíme také opomenout, že je hovězí maso plné vitamínů, od B6, B12 až po thiamin nebo riboflavin. Nezapomí

projít na článek