Boršč (2 porce) Popis: Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Složení: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list. Informace pro alergiky: laktóza, celer Porce: 2 Výživová hodnota na 100g Energetická hodnota 273,4 kJ / 65 kcal Tuky 2,90 g Nasycené mastné kyseliny 1,03 g Sacharidy 6,17 g Cukry 3,3 g Bílkoviny 3,60 g Sůl 0,9 g
Dušená rýže (2 porce) Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc
projít na článekVepřové na žampionech (2 porce) Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),
projít na článekČočková polévka (2 porce) Popis: Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodn
projít na článekKuře na paprice (2 porce) Popis: Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou. Složení: kuřecí maso stehenní (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti)
projít na článekKrůta na slanině (2 porce) Popis: Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Složení: krůtí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), uzená slan
projít na článek