Krkovice - nejlepší recepty

Jako minutka nemá krkovička chybu. Má tu výhodu, že je mnohem šťavnatější než kýta a bude se jen rozpadat. Kromě toho, že ji můžete obalit v trojobalu a udělat z ní skvělý řízek, chutná výborně obalená v těstíčku, a to nejlépe pivním, úžasná je grilovaná či pečená. Jako maso je vepřová krkovička tedy docela univerzální – dá se grilovat, péct, dusit, udit. Inspirujte se našimi recepty při přípravě tohoto lahodného, tukem lehce prorostlého masa.

projít na článek

Krkovice

Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako vepřová krkovice. Je chuťově výrazná, šťavnatá, i když o něco hůř stravitelná.

projít na článek

Grilovaná krkovice podle Pohlreicha

Vepřová krkovice, to je sázka na jistotu, zejména u pánské části publika. Ale díky menšímu množství tuku v mase je krkovička vhodná pro každého.

projít na článek

Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra!

Jednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn

projít na článek

Rychlý moučník

Honí vás mlsná a chcete si rychle udělat něco vskutku dobrého? Zkuste vybírat mezi recepty na rychlé moučníky. V dnešní uspěchané době nemáme čas na sebe, natož na pečení a vaření. Rychlé recepty jsou odrazem naší hektické doby. Recepty jsou snadné, relat

projít na článek

Krkovička na kořenové zelenině a houbách

450 g vepřové krkovice bez kosti 1 lžíce sádla sůl čerstvě mletý pepř 1 cibule 5 kuliček nového koření 3 kuličky jalovce 1 bobkový list 1 menší mrkev 1 plátek bulvy celeru 1 snítka rozmarýnu houby čerstvé (nebo zmrazené,…

projít na článek