Informace k pohovoru k prokázání znalostí českého jazyka – KŘIMICE

Pohovory k prokázání znalostí českého jazyka s uchazeči, kteří nekonají jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury a podali přihlášku k vzdělávání na naši školu do oborů vzdělání:37 – 41 – M/01 Provoz e ekonomika dopravy (ve všech zamřeních)23 – 45 – M/01 Dopravní prostředky39 – 08 – M/01 Požární ochranabudou probíhat v budově školy SPŠ dopravní Plzeň, Karlovarská 99, Plzeň ve dnech:15. 4. 2024 – pro uchazeče, kteří v tomto termínu budou v budově konat jednotné přijímací zkoušky z matematiky17. 4. 2024 – pro uchazeče, kteří budou konat jednotné přijímací zkoušky z matematiky v budově školy dne 12. 4. 2024 a pro uchazeče, kteří konají jednotné přijímací zkoušky z matematiky na jiné školeDatum zkoušky, čas a učebna konání pohovoru budou všem uchazečům sděleny v pozvánce k jednotným přijímacím zkouškám. V Plzni dne 13. 3. 2024Ing. Jana Benešovázástupkyně ředitelky školy Článek Informace k pohovoru k prokázání znalostí českého jazyka – KŘIMICE se nejdříve objevil na SPŠD Plzeň.

projít na článek

Informace k pohovoru k prokázání znalostí českého jazyka – KARLOVARSKÁ

Pohovory k prokázání znalostí českého jazyka s uchazeči, kteří nekonají jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury a podali přihlášku k vzdělávání na naši školu do oborů vzdělání:37 – 41 – M/01 Provoz e ekonomika dopravy (ve všech zamřeních)

projít na článek

Okresní kolo olympiády z českého jazyka

Ve dnech 29. a 30. ledna 2018 se konala okresní kola olympiády z českého jazyka v Jindřichově Hradci. V pondělí 29. 1. reprezentovala naši školu v I. kategorii (2. stupeň ZŠ a příslušné ročníky víceletých gymnázií) Alexandra Palánová z kvarty.

projít na článek

Intenzivní jazykové kurzy

Intenzivní jazykové kurzy 4 týdny výuky jazyků (angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny, italštiny ) pro začínající a pochybující, nebo pro ty, kteří si chtějí upevňovat znalosti. Kurz jazyka pro ty, kteří uvažují o svých znalostech a o mezerách v nich.

projít na článek

Vstupní testy z jazyka anglického

Vstupní testy z jazyka anglického, a to jak pro žáky s prvním jazykem anglickým, tak pro žáky s prvním jazykem německým, na jejichž základě budou žáci rozděleni do jazykových skupin podle vstupní úrovně jazykových znalostí, se uskuteční v budově Jazykovéh

projít na článek

Letošní trofej pro vítěze Olympiády z českého jazyka směřuje zásluhou Terezy Stuchlíkové na naše gymnázium!

Na 100 soutěžících ze základních škol a víceletých gymnázií našeho okresu se minulé pondělí zúčastnilo okresního kola prestižní Olympiády v českém jazyce. V nabité konkurenci suverénně zvítězila naše Tereza Stuchlíková z 2. E! Velmi dobře obstála i druhá

projít na článek