Okresní kolo olympiády z českého jazyka

Ve dnech 29. a 30. ledna 2018 se konala okresní kola olympiády z českého jazyka v Jindřichově Hradci. V pondělí 29. 1. reprezentovala naši školu v I. kategorii (2. stupeň ZŠ a příslušné ročníky víceletých gymnázií) Alexandra Palánová z kvarty.

projít na článek

Okresní kolo chemické olympiády

Okresní kolo chemické olympiády v Jindřichově Hradci se uskutečnilo dne 5. 3. 2018. Gymnázium Dačice reprezentovala žákyně kvarty Alexandra Palánová.

projít na článek

Okresní kolo Zeměpisné olympiády

Ve středu 27. února se konalo okresní kolo zeměpisné olympiády. Čtveřice vítězů jednotlivých kategorií ze školního kola v doprovodu p. uč. Chňoupkové vyrazila do Jindřichova Hradce.

projít na článek

Okresní kolo olympiády v německém jazyce

Dne 17. února se v Jindřichově Hradci konalo okresní kolo olympiády v německém jazyce. Naše gymnázium zastupovali Honza Phat (septima), Kristýna Poláčková (3. ročník) a Iva Pham (kvarta).

projít na článek

Okresní kolo dějepisné olympiády

Jako každý rok i letos se naši studenti zúčastnili dějepisné olympiády. Letošní účast byla komplikovanější kvůli epidemiologické situaci, takže jak školní, tak i okresní kolo psali studenti on-line z domova. Dosáhli v něm ovšem skvělých úspěchů.

projít na článek

Okresní kolo olympiády v anglickém jazyce

Středisko volného času na Ostrčilově ulici v centru Ostravy pořádá každoročně okresní kolo olympiády v anglickém jazyce. Už přes deset let se této soutěže účastní i nejlepší studenti angličtiny našeho gymnázia. Ani v letošním roce tomu nebylo jinak. A jak

projít na článek