Vstupní testy z jazyka anglického

Vstupní testy z jazyka anglického, a to jak pro žáky s prvním jazykem anglickým, tak pro žáky s prvním jazykem německým, na jejichž základě budou žáci rozděleni do jazykových skupin podle vstupní úrovně jazykových znalostí, se uskuteční v budově Jazykového gymnázia Pavla Tigrida v Ostravě-Porubě ve středu 7. června 2017 ve 14.00 hod. Délka trvání testu je cca 60 minut. Žáci budou potřebovat pouze psací potřeby.

projít na článek

Přednášky k jazykovým zkouškám z anglického jazyka

Na přelomu měsíce září a října připravila sekce anglického jazyka ve spolupráci s Jazykovou školou Cloverleaf pro studenty naší školy přednášky k jazykovým zkouškám Cambridge English. Cílem přednášek bylo zaměřit se na jazykové zkoušky PET, FCE a CAE, neb

projít na článek

Cambridgeské zkoušky z angličtiny

Letos se v květnovém termínu přihlásilo k mezinárodním zkouškám z anglického jazyka na úrovni FCE (First Certificate in English, u nás B2) 8 žáků našeho gymnázia.

projít na článek

Olympiáda z anglického jazyka

V letošním okresním kole anglické olympiády byli naši studenti velmi úspěšní, zabrali pro sebe první místa ve všech kategoriích vypisovaných pro střední školy a školy s rozšířenou výukou jazyků.

projít na článek

Hledáme učitele angličtiny, němčiny, matematiky a informatiky

Jste učitelem nebo učitelkou anglického či německého jazyka, matematiky nebo informatiky? Pak se nám ozvěte! Pro naše gymnázium hledáme od příštího školního roku 2022/2023 dva nové kolegy.

projít na článek

Výsledky vstupního testu a rozdělení do tříd pro školní rok 2018/2019

Jazykové gymnázium Pavla Tigrida zveřejnilo výsledky vstupního testu z jazyka anglického a rozdělení do tříd budoucích prvních ročníků.

projít na článek