Gulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Typická je její červená barva, výrazná chuť a velká hustota. Připravuje se buď uvařením všech potřebných ingrediencí, anebo se dá zakoupit v podobě předpřipraveného instantního obsahu, který se nasype do vroucí vody, ovšem poté ztrácí to kouzlo receptu, který známe z kuchyně našich babiček na zaručeně nejlepší gulášovku.
Kdo by neznal květákovou polévku. Tato polévka v našich kuchyních již zdomácněla. Každá rodina má svůj originální recept, který pokládá za ten nejlepší. Vždyť hustá, voňavá a vydatná květáková polévka podle babičky vás nejen zasytí, ale i zahřeje, a to ji
projít na článek*Poctivá gulášová polévka *Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a vařeným bramborem *Kynuté lívance s borůvkovým přelivem
Kam na vymazlené polední menu v Ostrožské Nové Vsi? No přeca na Slovácký dvůr, kde pro vás každý týden připravujem samé dobroty! A jak to vlastně vypadá a co si u nás možete dat dobrého? Ke každému meníčku od nás dostanete vodu zdarma a v pondělí, st
projít na článekToskánská polévka, na kterou vás chci tímto receptem nalákat, je skutečně toskánského původu. Není to s ní tedy podobné jako se španělským ptáčkem nebo francouzskými bramborami, jež španělská či francouzská kuchyně nikdy nezahlédly. Toskánská polévka...
projít na článekDENNÍ MENU 3.6.-9.6.2024 Pondělí: Polévka Kuřecí vývar s těstovinou 39,- Hlavní jídlo 1 Katův šleh, rýže 119,- Hlavní jídlo 2 Smažený vepřový řízek, vařený brambor 129,- Úterý: Polévka Pórkový krém 39,-
projít na článek