Klasická česká pivní restaurace v centru Prahy, s tradičními pokrmy v historickém prostoru, kde údajně straší.
*Brokolicový krém s krutony *Filátko ze pstruha se salátkem z černé čočky *Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou
*Boršč s hovězím masem a zakysanou smetanou *Sekaná, podávaná se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou a sterilovanou okurkou1 *Perník se švestkovými povidly a čokoládou
*Žampionový krém s krutony *Smažená vinná klobása s vařenými bramborami a salátkem z kysaného zelí1 *Jablečný závin se šlehačkou
*Dršťková polévka z hlívy *Kachní prso sous vide s bylinkami, podávané s bramborovo-karotkovým pyré *Kynuté lívance s borůvkovým přelivem a zakysanou smetanou
Česnečka jako vyprošťovák se sýrem a chlebovými krutony Novoroční čočka s uzenou krkovicí a sterilovanou okurkou1 Obložené prkýnko s chlebem a štamprličkou
*Vánoční šneci s rozpečeným toastem *Kapří hranolky v kukuřičné strouhance s bylinkovou majonézou *Filírovaná kachní prsíčka sous vide s tymiánem a pastinákovým pyré *Cheesecake „Vanilkový rohlíček“ tento dezert si nenechte ujít
ŠTĚDRÝ DEN *Vánoční šneci s rozpečeným toastem *Krémová rybí polévka s máslovými krutony *Kapří hranolky v kukuřičné strouhance s bylinkovou majonézou *Smažená vinná klobása s vánočním bramborovým salátem *Cheesecake Vanilkový rohlíček BOŽÍ HOD VÁNOČNÍ A
*Poctivá gulášová polévka *Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a vařeným bramborem *Kynuté lívance s borůvkovým přelivem
*Avokádový tataráček s rozpečeným toastem *Medailonky z vepřové panenky s ratatouille a bramborovo-batátovým pyré *Jablečný závin
*Kulajda se zastřeným vejcem *Provaznický hovězí hamburger se steakovými hranolky a uzenou majonézou *Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem