*Dršťková polévka z hlívy *Kachní prso sous vide s bylinkami, podávané s bramborovo-karotkovým pyré *Kynuté lívance s borůvkovým přelivem a zakysanou smetanou
*Brokolicový krém s krutony *Filátko ze pstruha se salátkem z černé čočky *Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou
*Žampionový krém s krutony *Smažená vinná klobása s vařenými bramborami a salátkem z kysaného zelí1 *Jablečný závin se šlehačkou
*Boršč s hovězím masem a zakysanou smetanou *Sekaná, podávaná se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou a sterilovanou okurkou1 *Perník se švestkovými povidly a čokoládou
*Poctivá gulášová polévka *Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a vařeným bramborem *Kynuté lívance s borůvkovým přelivem
*Avokádový tataráček s rozpečeným toastem *Medailonky z vepřové panenky s ratatouille a bramborovo-batátovým pyré *Jablečný závin