Ingredience: 24 chřestů 8 plátků prosciutta Detaily receptu: Chřest povařte ve vařicí vodě 2 až 3 minuty dokud lehce nezezelená. Hned potom ho hoďte do ledové vody. Chřest obalte prosciuttem a zajistěte párátkem. Vajíčko rozpalte na 205°C. Chřest grilujte 10 minut, dokud není prosciutto křupavé, obraťte na obě strany.
Jelikož jsem si z Chřestových slavností přivezla hromadu chřestu, na našem jídelním stole se teď objevuje každý den. Tato chřestová polévka nám dělala společnost hned dva dny po sobě. Opravdu mě překvapilo, jak moc chutnala mému synovi (samozřejmě v nesol
Tak zase po roce jsme vyrazili na chřestové slavnosti do Hostína u Vojkovic. Slavnosti, na kterých si nejenže můžete chřest v dostatečné zásobě koupit domů, ale také zúčastnit se přednášky o chřestu a dozvědět se tak více nejenom o jeho původu, ale i o př
Tuto sobotu se v Hostíně u Vojkovic konaly Chřestové slavnosti. Pro všechny milovníky chřestu úžasná akce plná dobrého jídla, pití, zábavy pro děti a dalších atrakcí. Oficiální začátek byl od 9. hodiny a my na místo dorazili chvíli před 10. Překvapilo mě,
(4 porce) Chobotnice 2,5 kg marocké chobotnice 10 l vody, 2 cibule 1 řapíkatý celer 1 pórek, 2 mrkve 1 snítka tymiánu 2 bobkové listy, 2 rajčata 50 g mořské soli 50 ml olivového oleje Full Moon Zeleninu nakrájejte na mirepoix a vložte do studené
projít na článekCo se týká hub, mám pocit, že jsou mezi mou rodinou a přáteli dva tábory lidí. Ti první je nesnáší a ti druzí naopak milují. Já patřím právě k těm, kteří si na nich moc rádi pochutnají a plněné žampiony jsou navíc jednoduché a moc dobré. Žampiony portobel