Žitný chléb s norským sýrem, plátky jablek a jablečným džemem

Lahodná snídaně nebo svačina! Suroviny 2 krajíce chleba (žitného nebo vašeho oblíbeného)Máslo (vámi zvolené množství)6 plátků norského karamelového sýra Gubransdalen / Brunost1 červené jablko2 lžičky jablečného džemu Příprava Chléb namažte máslem a navrstvěte na něj plátky jablek a norského hnědého sýra Gudbransdalen / Brunost. Nakonec je potřete jablečným džemem. Výborná snídaně nebo svačina! Via Delicia Jahodový džem 175g 139 Přidat do košíku Norský karamelový sýr Gudbrandsdalen 188 752 Výběr možností The post Žitný chléb s norským sýrem, plátky jablek a jablečným džemem first appeared on Sýrový obchod.

projít na článek

Chalupářský chléb tradiční žitnopšeničný chléb sypaný kmínem

Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí,

projít na článek

Mušle sv. Jakuba a gazpacho ze zelených jablek : Jan Punčochář

Další jedinečný počin z kulinářské dílny Jana Punčocháře který se s vámi podělí o své recepty z jídelního lístku ikonické restaurace Le Terroir. Každé jídlo je zde zážitkem který vás vtáhne do světa nejvyšší gastronomie plné bezkonkurenčních kombinací ing

projít na článek

Pečené batáty se sýrem smodrou plísní

Batáty jsem se naučila v kuchyni používat až s příchodem nejstaršího syna. Jejich sladká chuť je u dětí velmi oblíbená a je možné je použít už do prvních příkrmů miminek. Postupně jsem objevila jejich kouzlo i pro nás dospělé a vznikly recepty jako batáto

projít na článek

Ukončení prodeje jablek ve středisku sadů

Oznamujeme našim odběratelů, že 18.3.2022 jsme ukončili prodej jablek ze sklizně 2021. Děkujeme všem našim odběratelům a věříme, že v letošním roce nám jabloně a hrušně nepomrznou a kroupy úrodu nezničí tak, jak tomu bylo v loňském roce. Rádi se s Vámi s

projít na článek

Francouzský jablečný koláč

Dostali jsme před časem přepravku jablek, a protože s nějakým dlouhodobým skladováním je u nás problém, začala jablečná mánie. Vyráběla jsem malému přesnídávky, sušila křížaly a samozřejmě i pekla. Jedním z našich oblíbených moučníků je právě jablečný kol

projít na článek