Zákaz přetáčení reklam v Kuki u kanálů Primy

Moc nás to mrzí, ale od 1. června 2022 jsme v naší Kuki nuceni zakázat přetáčení celých reklamních bloků u TV kanálů ze skupiny FTV Prima. Důvodem je nařízení, které FTV Prima vydala pro všechny internetové televize v Česku. Pokud bychom se jím neřídili, byli bychom nuceni všechny kanály Prima vyřadit. Tuto změnu jsme se snažili do Kuki přidat tak, aby tě co nejméně obtěžovala. Moc nás to mrzí, ale od 1. června 2022 jsme v naší Kuki nuceni zakázat přetáčení celých reklamních bloků u TV kanálů ze skupiny FTV Prima. Důvodem je nařízení, které FTV Prima vydala pro všechny internetové televize v Česku. Pokud bychom se jím neřídili, byli bychom nuceni všechny kanály Prima vyřadit. Tuto změnu jsme se snažili do Kuki přidat tak, aby tě co nejméně obtěžovala. Co to pro tebe jako zákazníka telky Kuki znamená? Nově není možné při zpětném sledování pořadů na kanálech Prima přeskočit celý reklamní blok, ale pouze jeho část. Bude tedy potřeba, abys nejprve zhlédl aspoň část reklam, a teprve poté můžeš zbytek přetočit. Ve většině případů bude nutné odsledovat 3 minuty z reklamního bloku. Po 3 minutách (odpočet vidíš na obrazovce) se v pravém dolním rohu objeví tlačítko “Přeskočit reklamu”, kterým zbytek reklam jednoduše přeskočíš. 60 sekund volnéno přetáčeníVýjimkou je situace, kdy si poprvé pustíš pořad z minulosti. V takovém případě budeš mít 60 sekund na nalezení okamžiku, od kterého chceš pořad sledovat. Během těchto 60 sekund je možné reklamy libovolně přeskakovat.Novinka se týká těchto programů: Prima HD, Prima Cool HD, Prima love HD, Prima SHOW HD, Prima ZOOM HD, Prima MAX HD, Prima KRIMI HD, CNN Prima News HD a Prima STAR HD.U ostatních televizních kanálů v Kuki zůstane přetáčení reklam stejné jako doposud, můžeš tak nadále přeskakovat celé reklamní bloky bez omezení.Víme, že přetáčení reklam patří k největším výhodám internetové televize a je nám líto, že jej u kanálů Primy musíme částečně zakázat. Stejně jako zbytek českého trhu jsme byli vystaveni těžkému rozhodnutí. Buď požadavek FTV Prima na zákaz přetáčení reklamních bloků přijmeme, nebo budeme nuceni vyřadit všechny kanály FTV Prima.  Novinka se týká těchto programů: Prima HD, Prima Cool HD, Prima love HD, Prima SHOW HD, Prima ZOOM HD, Prima MAX HD, Prima KRIMI HD, CNN Prima News HD a Prima STAR HD.U ostatních televizních kanálů v Kuki zůstane přetáčení reklam stejné jako doposud, můžeš tak nadále přeskakovat celé reklamní bloky bez omezení.Víme, že přetáčení reklam patří k největším výhodám internetové televize a je nám líto, že jej u kanálů Primy musíme částečně zakázat. Stejně jako zbytek českého trhu jsme byli vystaveni těžkému rozhodnutí. Buď požadavek FTV Prima na zákaz přetáčení reklamních bloků přijmeme, nebo budeme nuceni vyřadit všechny kanály FTV Prima. Zdroj: https://www.kuki.cz/novinky/zakaz-pretaceni-reklam-u-tv-kanalu-ze-skupiny-prima The post Zákaz přetáčení reklam v Kuki u kanálů Primy appeared first on Síť21.

projít na článek

Trh si zvyká na zákaz přetáčení reklam. Byl to skvělý krok, říká jeden z operátorů

Operátoři stále vysvětlují zákazníkům, že omezit přetáčení reklam na Primě nebyl jejich nápad. Televize je spokojená: přelomový krok se jí prý vyplatil a už nepřichází o peníze za kampaně.

projít na článek

Test elektrického H-D, obrací se W. Harley a A. Davidson v hrobě?

Maximální zrychlení na sto za 3 sekundy si vychutnáte každou chvíli, aniž byste trápili spojku nebo měli výčitky z přetáčení motoru. Elektrika sice má pořád řadu nevýhod, ale tenhle druh emocí jinde nezažijete.

projít na článek

Zákaz kouření je uvnitř celého objektu klubovny (mimo venek a venkovní terasu)

Prosíme dodržujte zákaz kouření uvnitř celé klubovny. Na trerase je kouření povoleno. Naleznete tam popelníky. Dodržujte všechna bezpečnostní opatření proti požáru.

projít na článek

Testujte různé verze reklam a optimalizujte je na základě výsledků.

Článek Testujte různé verze reklam a optimalizujte je na základě výsledků. se nejdříve objevil na Filip Farník.

projít na článek

Twitter bude sdílet příjmy z reklam s uživateli, ale je zde nejeden háček

Twitter v tomto týdnu oznámil, že zruší API zdarma a nově za přístup budou muset vývojáři platit. Změna odstartuje již 9. února, ale budeme si muset počkat, jak se tato změna projeví na službách a aplikacích. Mezitím se Elon Musk podělil s novinkou, která

projít na článek