Trh si zvyká na zákaz přetáčení reklam. Byl to skvělý krok, říká jeden z operátorů

Operátoři stále vysvětlují zákazníkům, že omezit přetáčení reklam na Primě nebyl jejich nápad. Televize je spokojená: přelomový krok se jí prý vyplatil a už nepřichází o peníze za kampaně.

projít na článek

Zákaz přetáčení reklam v Kuki u kanálů Primy

Moc nás to mrzí, ale od 1. června 2022 jsme v naší Kuki nuceni zakázat přetáčení celých reklamních bloků u TV kanálů ze skupiny FTV Prima. Důvodem je nařízení, které FTV Prima vydala pro všechny internetové televize v Česku. Pokud bychom se jím neřídili,

projít na článek

Využití klávesy Enter v simulaci dráhy nástroje

V následujícím postupu si ukážeme, jak požívat klávesu Enter v Simulaci dráhy nástroje. Klávesa se používá pro krokování dráhy. Místo klikání levým tlačítkem na tlačítko Jeden krok můžeme držet klávesu Enter. 1. Otevřete Simulaci dráhy nástroje. Jednou

projít na článek

Zákaz kouření je uvnitř celého objektu klubovny (mimo venek a venkovní terasu)

Prosíme dodržujte zákaz kouření uvnitř celé klubovny. Na trerase je kouření povoleno. Naleznete tam popelníky. Dodržujte všechna bezpečnostní opatření proti požáru.

projít na článek

Test elektrického H-D, obrací se W. Harley a A. Davidson v hrobě?

Maximální zrychlení na sto za 3 sekundy si vychutnáte každou chvíli, aniž byste trápili spojku nebo měli výčitky z přetáčení motoru. Elektrika sice má pořád řadu nevýhod, ale tenhle druh emocí jinde nezažijete.

projít na článek

Testujte různé verze reklam a optimalizujte je na základě výsledků.

Článek Testujte různé verze reklam a optimalizujte je na základě výsledků. se nejdříve objevil na Filip Farník.

projít na článek