Záhadné zprávy v počítači z roku 1546 vystrašily rodinu. Vědcům se nepodařilo případ objasnit

Když se Ken Webster se svou přítelkyní Debbie přestěhoval do malebné chalupy v Dodlestonu v Anglii, byl nadšený. Jak ale zanedlouho zjistil, pobyt v novém domově hraničil s noční můrou. Začal s ním komunikovat muž, který tvrdil, že žije v 16. století a má známého v roce 2109.

projít na článek

Bilancování uplynulého roku, co se povedlo a co se nepodařilo

Rok 2013 je za námi, a tak je čas na malé bilancování. Nejprve přeji ale všem čtenářům mého blogu hodně úspěchů v osobním i pracovním životě a vše nejlepší do... The post Bilancování uplynulého roku, co se povedlo a co se nepodařilo appeared first on ZBLO

projít na článek

Chápete, jak mohou stát tyto záhadné obří kameny? Vědci nenašli vysvětlení, proč se nezřítí

Záhadné obří kamenné útvary, které jsou k vidění na celém světě a vědci pro ně nemají vysvětlení. Místa, kde štíhlý balvan nejistě balancuje na podstavci a přesto nespadne. Vědci nechápou, jak je možné, že se nezřítí. 

projít na článek

Tohoto kamene si 100 let nikdo nevšiml. Pak vědcům došlo, co znaky znázorňují, a nastal poprask

Zpočátku nenápadná kamenná deska, vytesaná v Saint-Bélec. Tvořila jednu ze stěn malé kamenné schránky, připomínající rakev. Kámen z doby bronzové, kterého si přes sto let nikdo nevšiml. Pak vědcům došlo, co kresby znázorňují, a nastal poprask.

projít na článek

Vědci našli díky starověké mapě Atlantidu. Zbyla po ní vyprahlá poušť a záhadné Oko Sahary

Hledání bájné Atlantidy je stále snem mnoha hledačů pokladů a vlastně i senzací obecně. Někteří se domnívají, že ztracené město leží pod africkou pouští, někde hluboko v písku Sahary. Dnes po zlatém městě zbyla jen vyprahlá poušť a záhadné oko.

projít na článek

Prohlédněte si fantastické město. V pravěku ho stvořila supercivilizace, pak záhadně zanikla

Los Millares je prehistorická archeologická lokalita v jihovýchodním Španělsku, která obsahuje pozůstatky rozsáhlého neolitického sídliště, jednoho z největších známých opevněných sídlišť z tohoto období v Evropě. Toto fantastické město v pravěku stvořila

projít na článek