Zabila Shopaholic Adel své morče? Našlo se pohozené u popelnic, úřady to už řeší

Shopaholic Adel nepřestává překvapovat. To co se kolem ní momentálně děje šokovalo už doslova každého. Adel sama sebe považuje za milovnici zvířat, což se snaží dokázat tím, že jich má doma hned několik. Teď své sledující, kteří o jejím vztahu ke zvířatům už tak neměli valné mínění, šokovala. Našlo se totiž její mrtvé morče jen tak pohozené u popelnic. Veřejnost volá po spravedlnosti.

projít na článek

Záhadnou Danu lidé označují za nový projekt Kazmy. Dle vodítek v něm půjde i o Shopaholic Adel

Je to tady. Nový projekt, za kterým by dle mnohých mohl stát Kazma, je zřejmě tu a veřejnost se nemůže dočkat o co jde. Na TikToku se objevila videa od jisté tvůrkyně, která si říká Dana. Moc toho neříkají a vyvolávají spoustu otázek. Pozorný divák si vša

projít na článek

Morče

Morče je milé a společenské zvíře. Je dobrým společníkem ve hře, rádo se nechá hladit a také je mazlivé.

projít na článek

Informace o změně času svozu popelnic

V týdnu od 27. března dojde ke změně ve svozu popelnic. Popelnice se budou vyvážet stále ve středu, ale dopoledne. Pokud nebudete doma, připravte popelnici k odvozu již v úterý večer.

projít na článek

Štěpánské hody Pacov 26.12.2022

49.ročníku tradičního závodu se zúčastnilo 33 závodníků. Početné startovní pole registrovaných atletů rozšířila velká účast příchozích. Přikládáme fotografie vítězů a nás jako pořadatele těší, že 26.prosince si našlo tolik lidí cestu za sportem. Komp

projít na článek

Italské kožené kabelky značky Tuscany Leather

Kabelky jsou věrným a častým doplňkem téměř každé ženy. Jsou vybírány podle aktuální módy, vzhledu, ceny či toho z jakého materiálu jsou vyrobeny. Dlouhodobě jsou nejvíce vyhledávány kožené kabelky, ve kterých si našlo zálibu spousta žen.

projít na článek