Italské kožené kabelky značky Tuscany Leather

Kabelky jsou věrným a častým doplňkem téměř každé ženy. Jsou vybírány podle aktuální módy, vzhledu, ceny či toho z jakého materiálu jsou vyrobeny. Dlouhodobě jsou nejvíce vyhledávány kožené kabelky, ve kterých si našlo zálibu spousta žen.

projít na článek

Pánské kabelky

The post Pánské kabelky first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Fanoušci značky SEAT zvolili pro nové SUV označení Tarraco

SEAT Tarraco. Tak zní označení třetího SUV značky. Celkem 146 124 fanoušků značky SEAT ze 134 zemí, kteří se zúčastnili finálového kola ankety #SEATseekingName, rozhodlo, že nové SUV &s

projít na článek

Existuje materiál, který nikdy nevyjde z módy

Řeč bude o kůži, ale i kožence. Je elegantní a atraktivní a skutečně se dá sladit s ostatními prvky. Kožených obleků se nemusí bát žádná žena, nerozhoduje u ní ani věk, ale ani postava. Jen je třeba se zaměřit na své přednosti. Pokud mám potřebu zakrýt ně

projít na článek

Nejlepší mobily značky Xiaomi (edice 2023)

Uvažujete o tom, že je na čase vyměnit starý telefon za nový a zaujala vás značka Xiaomi? Není divu. Tato mladá čínská značka u nás patří k vůbec nejpopulárnějším – a to nejen v oblasti mobilních telefonů. Ty nás však v tomto článku budou zajímat nejvíc.

projít na článek

Úžasný rok pro SEAT

Uplynulých 12 měsíců přineslo zrození značky CUPRA, první samostatné dílčí značky společnosti SEAT, a uvedení modelu Tarraco, nové vlajkové lodi značky, na trh.

projít na článek