Chtěli byste si připravit hustou majonézu bez vajec? Pokud jako hlavní ingredience zvolíte mléko, olej a sůl, je to velmi snadná a levná záležitost. Jak na to? Zvolte výrobu majonézy tyčovým mixérem a výsledek vás mile překvapí svou konzistencí i chutí.
12 plátků kvalitní šunky (Ø 13 cm) 2 vejce vařená natvrdo 100 g sýru gouda 2 lžičky křenové hořčice 1-2 lžíce majonézy sůl pepř Do misky najemno nastrouháme oloupaná vařená vejce a nahrubo nastrouhaný sýr.Přidáme majonézu…
projít na článekV zimě často nekonzumujeme tolik zeleniny, kolik bychom měli. Těstovinové saláty jsou proto (nejen) v tomto období ideální volbou lehčího obědu nebo večeře. Jejich základem jsou těstoviny, které jsou však velmi syté, a tak je dobré mít na paměti, že se ne
projít na článekNejvíce vařených vajec se v domácnostech objeví během velikonočních svátků. Existuje mnoho receptů, jak vejce zužitkovat. Tradiční je samozřejmě vajíčková pomazánka, ale vejce se dají použít také jako příloha k omáčce, například ke koprové.
projít na článekKaždý milovník dobrého jídla nám dá jistě za pravdu, že libovolný pokrm je třeba připravovat primárně z kvalitních surovin. Jedině tak je dosaženo vynikající chuti a požadované lahodnosti. Pakliže připravuje jídlo... The post Investujte do kvalitních suro
projít na článekSuperrychlá a jednoduchá polévka je moc dobrá a skvěle zasytí. Pokud chcete, můžete si ji ozdobit rýžovou nebo ovesnou smetanou. Pro větší zjemnění je možné nalít smetanu přímo do polévky. Suroviny: 8 brambor 6 středně velkých mrkví 1/2 většího celeru 2
projít na článek