Video ze vzpoury cestujících v letadle Wizzair z Barcelony

17.5.2011 - Tak a tady máme novinku - v předchozím článku jsme vás informovali o bouři nevole mezi českými cestujícími v letadle Wizzair, kteří měli letět v sobotu z Barcelony do Prahy. Posádka letadla jim sdělila, že do Prahy se neletí - kvůli opravě přistávací dráhy nelze v ČR přistát a proto se poletí do Polska, přesněji řečeno do Krakova (v předchozím článku jsme chybně uvedli, že do Katovic), odkud budou cestující převezeni autobusy do Prahy. To se pasažérům nelíbilo a vznikl menší "binec", kdy musela v letadle dokonce zasahovat policie a několik lidí vyvést z letadla ven. Nakonec neodletěl nikdo a všichni odletěli o den později do Prahy. Ovšem mluvčí pražského letiště vyvrátila informaci, podávanou prý Wizzairem, že se o odstávce přistávací dráhy v Praze nevědělo dříve - jak mluvčí sdělila, všechny letecké společnosti o ní věděly už od září. Podívejte se na přiložené video, končící skandováním Praha, Praha :-) The post Video ze vzpoury cestujících v letadle Wizzair z Barcelony first appeared on Calella - dovolená Španělsko.

projít na článek

ČSA: letenky z Prahy do Barcelony a zpět za 2190 Kč

Nedávno jsme zde uváděli tip na levné letenky do Barcelony a dnes máme ještě o chlup lepší nabídku. Pokud jste tedy dříve váhali, tak teď už možná nebudete. České aerolinie si připravily akční tarif pro zpáteční letenky z Prahy do Barcelony s termíny od l

projít na článek

V říjnu další významný nárůst cestujících na kanárských letištích

Nejsilnější nárůst cestujících registruje v říjnu letiště na ostrově Gran Canaria, které odbavilo v tomto měsíci 1,068.881 cestujících (+14,2%) a zařadilo se na celkově páté místo ve Španělsku (Madrid, Barcelona, Mallorka, Malaga, Alicante, Gran Canaria).

projít na článek

Kanárská letiště odbavila letos již 33,5 milionu cestujících

Všech osm kanárských letišť hlásí za devět letošních měsíců celkem 33.559.410 cestujících, tedy skoro stejný počet jako za stejné období roku 2018. 

projít na článek

V únoru 2018 přiletělo na kanáry opět rekordní množství návštěvníků

Uplynulý únor byl opět ve znamení dalšího rekordu. Kanárská letiště hlásí meziroční nárůst cestujících o 6,1%.  Nejvíce lidí odbavilo opět letiště Gando na ostrově Gran Canaria, celkem 1,125.270 cestujících. 

projít na článek

Nový vlak + nová trať = 2x více cestujících. TGV Océane na VRT Paříž – Bordeaux.

Začátkem července 2017 byl zahájen provoz na nové francouzské vysokorychlostní trati LGV Sud Europe Atlantique (LGV SEA), také nazývané jako LGV Sud-Ouest. Byla postavena mezi městy Tours a Bordeaux, aby zrychlila spojení Paříže a jihozápadu Francie (Bord

projít na článek