Vánoční dárky mohou být krásné i praktické

Prosinec je tu a Vánoce se nezadržitelně blíží. Nakoupili jste dárky s předstihem, a nebo si jako většina lidí do poslední chvíle lámete hlavu s tím, co svým blízkým nadělit? Pokud stále ještě nemáte vybráno, čím letos uděláte radost dětem, partnerovi, rodině nebo kamarádům, zkuste se inspirovat tipy KLÍČOVÉHO CENTRA. Nejlepší dárky jsou totiž takové, které jsou originální a dobře vypadají, ale pokud je navíc obdarovaný může skutečně využívat, pak máte vyhráno. Mezi doporučenými tipy najdete jak drobnosti, tak hodnotnější dárky. Krásné přívěšky a popruhy na klíče potěší nejen děti, ale i dospělé. Skvělým dárkem pro celou rodinu jsou designové 3D klíče s různými motivy, které pořídíte na kterékoliv prodejně KLÍČOVÉHO CENTRA. Nechybí ale ani visací zámky s potiskem, powerbanka a nebo stylové schránky na klíče, kterénjsou praktickým doplňkem do každé domácnosti. Nechybí ani nejnovější technické vychytávky, například visací zámek odemykaný otiskem prstu nebo smartphonem. Vybrané zboží můžete objednat také v e-shopu, ale pospěšte si, Vánoce jsou už za dveřmi!

projít na článek

Levné a praktické vánoční dárky

Přinášíme Vám tipy na levné a praktické vánoční dárky.

projít na článek

Vánoční Lemarket 4.-5.12. 2021

Těším se na setkání na krásné předvánoční akci Lemarket v Holešovické tržnici hala 13 od 10- 20hod, vstupenky k zakoupení zde Přijdťe si vybrat originální dárky od českých tvůrců. U stánku Kantu najdete Vánoční novinky, dárkové balíčky a spoustu radosti

projít na článek

Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké

Objevte tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké od Frais Monde. Poradíme Vám s výběrem dárku, které potěší celou Vaši rodinu! The post Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Trapné firemní dárky? Už dávno ne.

Je sice začátek listopadu, ale jistě jste si všimli, že už teď jsou obchodníci již připraveni na vánoční sezónu. Pokud nejste ten typ člověka, který by měl dárky rozmyšlené s předstihem, děsí vás to. Nebojte se, nejste sami. The post Trapné firemní dárky

projít na článek

*Krásné vánoční svátky*

V době vánočních svátků od 22. 12. 2023 do 1. 1. 2024 máme zavřeno. *Krásné vánoční svátky* viz. Karolína Mimrová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek