Trapné firemní dárky? Už dávno ne.

Je sice začátek listopadu, ale jistě jste si všimli, že už teď jsou obchodníci již připraveni na vánoční sezónu. Pokud nejste ten typ člověka, který by měl dárky rozmyšlené s předstihem, děsí vás to. Nebojte se, nejste sami. The post Trapné firemní dárky? Už dávno ne. appeared first on Office yoga.

projít na článek

PŘINÁŠÍME ZAJÍMAVÉ FIREMNÍ DÁRKY PRO VAŠE OBCHODNÍ PARTNERKY, UKAŽTE, ŽE NA NĚ MYSLÍTE!

The post PŘINÁŠÍME ZAJÍMAVÉ FIREMNÍ DÁRKY PRO VAŠE OBCHODNÍ PARTNERKY, UKAŽTE, ŽE NA NĚ MYSLÍTE! appeared first on Fotoateliér, reklamní - marketingová agentura, grafické, internetové studio Praha.

projít na článek

Vyřešte firemní dárky s obalem od nás!

Není nic lepšího než oslnit obchodní partnery promyšleným dárkovým balením. Každá firma, kromě toho, že poskytuje nějaké služby nebo produkty, se snaží také o jistou propagaci, motivaci zaměstnanců, odměňování a také milé překvapení pro obchodníky i zákaz

projít na článek

Otevírací doba Vánoce 2023

Vážení zákazníci, tak jako každým rokem před Vánocemi vám nabízíme dárková balení vín a mnoho další inspirace na dárky pro vás i vaše firemní zákazníky. Těšíme se na vaší návštěvu.

projít na článek

Nové dárky pro věrné zákazníky

NOVÉ DÁRKY PRO VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY!! Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Od 1.4.2019 nová nabídka dárků. Více informací o jednotlivých dárcích najdete v zákaznickém klubu Trefa.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu TREFA

Vážení zákazníci, představujeme vám nové dárky pro věrné zákazníky supermarketů TREFA. Nakupujte na zákaznickou kartu a získejte dárky za své nákupy. Platnost nabídky dárků je od 1.5.2018 do 31.3.2019. Více informací získáte v sekci zákaznický klub.

projít na článek