Tohle zařízení vypadá jako mučící nástroj. Když vás do 3 vteřin napadne, co to je, jste skvělí!

Marie vstoupila do velké místnosti. Kolem stěn stály podivné stroje. S vytřeštěnýma očima se vydala jeden prozkoumat. „Tohle by mi mělo pomoci? Vždyť to vypadá jako ze středověku,” zeptala se plačtivě doktora Zandera. „Nemusíte se bát. To není odkaz minulosti, ale hudba budoucnosti, usmál se.

projít na článek

Stará fotka zachycuje pro 21. stol. nepochopitelnou věc. Za kolik vteřin vás napadne, co to je

Na první pohled vypadá stavba na obrázku jako visutý most anebo nějaká vesmírná stavba, kolem níž krouží větrné víry. Stará fotka zachycuje pro 21. století nepochopitelnou věc. Její historie je stejně záhadná, jako stavba sama. Pojďme ji prozkoumat.

projít na článek

Flétna menšiny Qiang je starověký hudební nástroj

Jmenuji se He Wangquan, jsem z národnostní menšiny Qiang. Jsem také představitelem dědiců výroby flétny Qiang. Naši lidé menšiny Qiang žijí v provincii S'-čchuan, hlavně v tibetské a qiangské autonomní prefecture. Je v této oblasti nejlidnatější populac

projít na článek

Kourtney Kardashian se ukázala s platinovým blond bobem a vypadá neskutečně

Třiačtyřicetiletá hvězda reality show na Instagramu debutovala s platinově blond bobem dlouhým až po bradu. A přestože si Kardashian poprvé ostříhala vlasy nad ramena už v srpnu 2021, tohle je možná její zatím nejkratší sestřih. The post Kourtney Kardashi

projít na článek

Brigáda na zahradě MŠ Nučická v obrazech

V sobotu 20.5. a v neděli 21.5. jsme se sešli na naší školkové zahradě v MŠ Nučická a prací oslavili tyto dva krásné slunečné dny :-) Demoliční čety různého věku plnily své úkoly zodpovědně!: Občas jsme se museli poradit a zhodnotit další postup.

projít na článek

Tento záhadný želený předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, o co se jedná?

Kovový klín Aiud je jedním z nejzáhadnějších předmětů naší doby. Objeven byl v roce 1973 v Rumunsku. Tento podivný předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, co přesně je zač?

projít na článek