Stará fotka zachycuje pro 21. stol. nepochopitelnou věc. Za kolik vteřin vás napadne, co to je

Na první pohled vypadá stavba na obrázku jako visutý most anebo nějaká vesmírná stavba, kolem níž krouží větrné víry. Stará fotka zachycuje pro 21. století nepochopitelnou věc. Její historie je stejně záhadná, jako stavba sama. Pojďme ji prozkoumat.

projít na článek

Zamiloval se Sean Penn znovu do své ex?

Stará láska nerezaví, napadne asi každého, když vidí fotky Seana Penna (62) po boku představitelky Jenny z kultovního filmu Forrest Gump, Robin Wright (56). Na tom by nebylo nic zv... Celý článek najdete na webu nasehvezdy.cz

projít na článek

Tohle zařízení vypadá jako mučící nástroj. Když vás do 3 vteřin napadne, co to je, jste skvělí!

Marie vstoupila do velké místnosti. Kolem stěn stály podivné stroje. S vytřeštěnýma očima se vydala jeden prozkoumat. „Tohle by mi mělo pomoci? Vždyť to vypadá jako ze středověku,” zeptala se plačtivě doktora Zandera. „Nemusíte se bát. To není odkaz minul

projít na článek

Tento záhadný želený předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, o co se jedná?

Kovový klín Aiud je jedním z nejzáhadnějších předmětů naší doby. Objeven byl v roce 1973 v Rumunsku. Tento podivný předmět našli vědci mezi kostmi dinosaurů. Napadne vás, co přesně je zač?

projít na článek

Lapač snů - výroba

Podle severoamerických indiánů lapač snů zachycuje dobré sny a špatné sny odhání. Měl by být zavěšen v místnosti, kde dotyčná osoba spí.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Stanový kolík - Nerez - 24 cm / 1KS

Stanový kolík - Nerez Stanový kolík nerez. délka: 24 cm materiál: ocel váha: 0,045 g

projít na článek