Šťavnatý steak na první dobrou? Sous vide!

Takhle šťavnatou vepřovou kotletku jste ještě neměli. Díky metodě sous vide, kdy se připravuje při stálé a nízké teplotě, je maso plné šťávy a doslova nabité chutí. Mrkněte se na video a recept, který jsem natočil pro značku Russell Hobbs. Pokud vás zaujme sous vide hrnec z videa nebo jakýkoliv p...

projít na článek

Grilovací sety pro perfektní domácí grilovačku

Vyberte si jeden z našich 5 grilovacích balíčků s připraveným chlazeným marinovaným masem, pita chlebem a dalšími dobrotami. Objednávejte od pondělí do čtvrtka na tel. 775 560 474 mezi 10:00 a 20:00 Vyzvedávejte od čtvrtka do soboty mezi 11:00 a 14:00

projít na článek

Sezónní menu září 2022

Vážení hosté, připravili jsme pro vás nové sezonní menu Houby a podzimní ovoce. Jestli i vy patříte k milovníkům hub, neváhejte a přijďte ochutnat, stojí to opravdu za to Menu podáváme každý den od 17.00 h. Celé menu: PŘEDKRM Vepřová terina, lišky, ragú

projít na článek

Hovězí ossobuco : Stephen Senewiratne

Ossobuco 4 kusů hovězího ossobuca Lehce maso osolte a zavakuujte. Vařte ve vodní lázni sous vide 27 hodin při teplotě 56 °C. Doba přípravy se může lišit v závislosti na produktu. Zázvorová omáčka 2 litry telecí šťávy 100 g řapíkatého celeru 2 cibule

projít na článek

Velikonoční Menu 2019

Vážení hosté, zveme Vás na Velikonoční 4-chodové menu, které se bude podávat od pátku 19.4. do neděle 21.4.2019 ?. Těšit se můžete na pokrmy z čerstvých jarních surovin, jako je například polévka z medvědího česneku, rizoto z mladého hrášku a mnohem více

projít na článek

31.1.2024

31.1.2024 Denní nabídka Polévka Hovězí vývar s masem a nudlemi 45Kč Vý

projít na článek