Rok 2018 Lucie Redlové & Garde v číslech

počet vydaných EP: 1 (Otázky, produkoval Tomáš Neuwerth)počet natočených videoklipů: 1 (píseň Až uzamkneme nebe, natočeno na Srí Lance) počet odehraných vernisáží: 3 počet odehraných svateb: 1 počet koncertů ukončených policií: 1 (festival Všudybud) počet naježděných kilometrů po republice tam a zpět: přibližně milion počet vypitých káv na benzinkách: přibližně milion 'počet melodií, na které byla v autě přezpívána slova písně Stánky: přibližně milion

projít na článek

Ro(c)k Lucie Redlové v číslech

Ro(c)k Lucie Redlové v číslech:celkový počet koncertů pro živé publikum: 4️⃣1️⃣, z toho:koncerty v zahraničí: 2 (Festival Banát, Londýn-Bohemia House)benefice: 2 (pro Ukrajinu Valmez a Praha- Divadlo Archa)narozeninové večírky: 1 (v Podkrkonoší)hraní pro

projít na článek

Vítězství na Gardě

Česká reprezentantka Alessia Palanti, letos konečně mohla závodit na domácí Gardě. V neděli 19. 7. se zúčastnila místních závodů pro jachtaře z klubů u Gardského jezera.

projít na článek

Několik medailí z iQFoil Games před mistrovstvím Evropy na Gardě

iQFoilový tým nyní tvrdě trénuje na Gardě na letošní mistrovství Evropy v dospělé kategorii, které se pojede od 17. května v Torbole.

projít na článek

Parádní vítězství na Gardě

Během prvního květnového víkendu se na Gardě jela odložená Easter Regatta třídy 29er, kterou vyhrála česká posádka bratrů Michala a Lukáše Krsičkových z Yacht Clubu CERE. Závodila také třída ILCA.

projít na článek