Několik medailí z iQFoil Games před mistrovstvím Evropy na Gardě

iQFoilový tým nyní tvrdě trénuje na Gardě na letošní mistrovství Evropy v dospělé kategorii, které se pojede od 17. května v Torbole.

projít na článek

Kristýna Piňosová má zlato z IQFoiL Youth Junior Games

Od pondělka 1. 8. do čtvrtka 4. 8. se jela základní část iQFoiL Youth & Junior Games na Lago di Garda. Český windsurfingový tým jel tento závod jako generálku před mistrovstvím světa olympijské třídy iQFoil, které začíná za dva týdny na jezeře Silvapl

projít na článek

Stříbro z iQFoil Games

V neděli 25. září skončil na Gardě čtvrtý závod série iQFoil Games v seniorské kategorii. Na startu bylo sedm českých reprezentantů. Závod provázelo ideální windsurfařské počasí – vítr okolo 10 m/s a teplo.

projít na článek

Mistrovství Evropy olympijské třídy iQFoil dalo naději

V neděli 22. května jsme uzavřeli Mistrovství Evropy olympijské třídy iQFoil, které se jelo na Gardě od 17. května a pořádal ho klub Circolo Surf Torbole, medailovými rozjížďkami. Přestože se nám do finále mezi nejlepších 10 závodníků nikdo neprobojoval,

projít na článek

Zlato a bronz z Cádizu pro naše windsurfařky V Cadizu včera sko

V Cadizu včera skončil závod iQFoil a iQFoil Youth & Junior International Games, kterého se zúčastnilo 13 našich windsurfařů. Na startu byl olympionik Karel Lavický a také náš úspěšný juniorským tým.

projít na článek

Stříbro pro český windsurfing!

Alexandra Lojínová získala stříbrnou medaili na mistrovství Evropy třídy Techno 293 na Gardě! Éra velmi úspěšných mladých windsurfařek stále pokračuje!

projít na článek