Stříbro pro český windsurfing!

Alexandra Lojínová získala stříbrnou medaili na mistrovství Evropy třídy Techno 293 na Gardě! Éra velmi úspěšných mladých windsurfařek stále pokračuje!

projít na článek

Čeští taekwondisté získali stříbro

Český student ČVUT Jakub Skořepa reprezentoval Taekwondo v portugalské Coimbře na Univerzitním mistrovství Evropy. Po obnoveném zranění získal pro Česko stříbrnou medaili.

projít na článek

Český dámský jachtařský tým veze stříbro z Monaka

Česká dámská posádka TWINKY HOLKY se Šárkou Bauerovou na kormidle vybojovala v Monaku na regatě Women Leading & Sailing skvělé druhé místo!

projít na článek

Windsurfing: Olympijská regata Karla Lavického

Jediným zástupcem českého jachtingu na olympijských hrách v Tokiu byl Karel Lavický ve windsurfingové třídě RS:X. V olympijské regatě mužů startovalo pouze 25 závodníků.

projít na článek

Evropské juniorské stříbro pro český bowling

Po dvouleté pauze proběhlo minulý týden juniorské mistrovství Evropy ve sportovním bowlingu, které hostil nizozemský Tilburg a kterého se účastnila i česká juniorská reprezentace v plné sestavě a veze si domů stříbrnou medaili zásluhou Elišky Krummerové.

projít na článek

Martin Macík z HunGarian Baja veze stříbro

Posádka týmu KM Racing ve složení Martin Macík, František Tomášek, Michal Mrkva v kamionu Liaz vybojoval stříbro na HunGarian Baja. Motocyklista Lukáš Kvapil přivezl domů zlato!

projít na článek