Už máte vyčerpané nápady na opravdu vydatnou snídani? Co takhle zkusit snídaňový croissant, který je hotový raz dva a který si můžete naplnit podle svého. Skvěle se hodí i jako svačina do práce nebo do školy. Na dvě porce: 50 g sýru feta 2 vejce římský salát šunka (příp. prosciutto) sýr Postup: Připravíme si míchaná vajíčka se sýrem feta. Rozpůlíme croissant, naplníme ho listem římského salátu, míchanými vajíčky se sýrem feta, šunkou, sýrem a máme hotovo. Video recept najdete na mém Instagramu.The post RECEPT | SNÍDAŇOVÝ CROISSANT first appeared on Na skok v kuchyni. Zdroj: Na skok v kuchyni
Játrový sýr s křepelčím vejcem The post Obrázkový recept first appeared on ---Pekařina s Mirkem---.
projít na článekK Vánocům bezesporu patří vánočka. Ta nechybí na stole v mnoha českých domácnostech. O jeden recept na tuto tradiční dobrotu se s vámi podělí i naše redaktorka a neošidí vás ani o návod na zaplétání z šesti pramenů. Na tradiční vánočku budeme potřebovat n
projít na článekPřeji Vám všem krásné dny Vánoc a všechno dobré v roce 2011. Budu se těšit na setkání na koncertech i na těchto stránkách a také ve Skokách. Jako tradičně přidávám virtuální vánoční dárek. Tentokráte to není obvyklá mp3, ale recept, který jsem si přivezl
projít na článekSalátové lodičky s prosciuttem, avokádem a cheddarem. Rychlá chuťovka, na které není vůbec nic těžkého a kterou můžete klidně připravit pro vaši návštěvu. Velkou radost s ní uděláte i dětem, které bude bavit provedení pokrmu. Potřebujeme: salá
Boloňské špagety, známé také jako Spaghetti Bolognese, jsou jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších pokrmů italské kuchyně. Tento pokrm se skládá ze špaget podávaných s bohatou a chutnou masovou omáčkou, která je pomalu vařená do dokonalosti. Boloňská o
projít na článek