Podporujeme KICKBOXING Plzeň

SKP Rapid Plzeň o.s. Související obrázky: [See image gallery at stavby-simandl.cz] The post Podporujeme KICKBOXING Plzeň first appeared on Stavební práce Plzeň - Stavby Šimandl.

projít na článek

Stavební práce Plzeň a okolí

Související obrázky: The post Stavební práce Plzeň a okolí first appeared on Stavební práce Plzeň - Stavby Šimandl.

projít na článek

Podporujeme novou Martinu Sáblíkovou

Centrum zubní péče B smile je hrdý sponzor akademické mistryně světa v rychlobruslení Veroniky Antošové. The post Podporujeme novou Martinu Sáblíkovou appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

Krajské kolo Subtera Cup 2023

Dne 27.1.2023 se uskutečnilo krajské kolo celostátního florbalového turnaje Subtera Cup. V hale Lokomotiva se sešlo celkem 7 týmů, které postoupily z okresních kol. Jako tradičně samozřejmě nechyběl ani tým VOŠ a SPŠE Plzeň. Po odehrání základní skupiny,

projít na článek

VOŠ a SPŠE Plzeň na AIMTEC Hackathon 2022

Po dvou letech se mohl opět konat Aimtec Hackathon ve své plné síle jako offline setkání ajťáků na svém původním místě v Moving Station. Bohužel poprvé za celou historii této akce se nepovedlo VOŠ a SPŠE postavit vlastní tým soutěže. A tak jsme se zhostil

projít na článek

Informace k pohovoru k prokázání znalostí českého jazyka – KŘIMICE

Pohovory k prokázání znalostí českého jazyka s uchazeči, kteří nekonají jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury a podali přihlášku k vzdělávání na naši školu do oborů vzdělání:37 – 41 – M/01 Provoz e ekonomika dopravy (ve všech zamřeních)

projít na článek