Krajské kolo Subtera Cup 2023

Dne 27.1.2023 se uskutečnilo krajské kolo celostátního florbalového turnaje Subtera Cup. V hale Lokomotiva se sešlo celkem 7 týmů, které postoupily z okresních kol. Jako tradičně samozřejmě nechyběl ani tým VOŠ a SPŠE Plzeň. Po odehrání základní skupiny, kde náš tým sehrál dva vítězné zápasy s týmy Gymnázium Blovice a SPŠS, jsme postoupili do semifinále. Utkání v semifinále, jsme museli odehrát bez 3 výrazných opor týmu FBC Plzeň, kteří museli odjet na svůj ligový zápas. Přesto jsme si s našim soupeřem, týmem SOU Domažlice, dokázali poradit a celkem hladce postoupili do finále turnaje. Ve finále jsme se v odvetě opět potkali s týmem SPŠS. Po krásném florbalu z obou stran jsme krajské kolo vyhráli a po roce opět postoupili do Republikového finále. Velké díky patří všem reprezentantům školy za skvělou reprezentaci. Pavel Anderle The post Krajské kolo Subtera Cup 2023 appeared first on VOŠ a SPŠE Plzeň.

projít na článek

Krajské kolo vrecitaci

V pátek 14. dubna 2023 se uskuteční krajská přehlídka uměleckého přednesu v Liberci. Naši milí recitátoři, nezapomeňte se přihlásit do 28. 2. na níže uvedeném odkazu. Recitaci zdar! Přihlášení. The post Krajské kolo v recitaci appeared first on GFXS.

projít na článek

Krajské kolo florbalové soutěže

Dne 27. 2. 2019 se tým Gymnázia Dačice vydal na krajské kolo ve florbalu do Sezimova Ústí.

projít na článek

Krajské kolo volejbalového turnaje dívek

V pondělí 21. ledna 2019 jsme se vydali pod bdělým dozorem pana učitele Procházky do Českých Budějovic na krajské kolo ve volejbalu dívek.

projít na článek

Krajské kolo matematické olympiády

V úterý 30. března se konalo krajské kolo matematické olympiády kategorie C. Jak dopadlo?

projít na článek

Krajské kolo zeměpisné olympiády

Ve středu dne 20. 3. 2019 vyjel student prvního ročníku Martin Urbanec společně s pedagogickým doprovodem Karlem Chalupou do Českých Budějovic na krajské kolo zeměpisné olympiády. Martin soutěžil v kategorii D, která sdružuje žáky nad 15 let.

projít na článek