Krajské kolo volejbalového turnaje dívek

V pondělí 21. ledna 2019 jsme se vydali pod bdělým dozorem pana učitele Procházky do Českých Budějovic na krajské kolo ve volejbalu dívek.

projít na článek

Okresní kolo volejbalu

Ve středu, 5. dubna, jsme se my, tým volejbalistek z nižšího gymnázia, vydaly do Jindřichova Hradce na okresní kolo volejbalového turnaje O pohár ministra školství, které se konalo v místní sokolovně.

projít na článek

Velikonoční turnaj v Telči

V pondělí 26. 3. 2018 se dvě družstva dívek zúčastnila tradičního volejbalového turnaje v Telči. Družstvo A ve složení S. Šestáková, K. Kovářová, N. Stoklasová, B. Bubeníková, K.Šimánková a E. Přibylová obhajovalo loňské prvenství.

projít na článek

Krajské kolo Subtera Cup 2023

Dne 27.1.2023 se uskutečnilo krajské kolo celostátního florbalového turnaje Subtera Cup. V hale Lokomotiva se sešlo celkem 7 týmů, které postoupily z okresních kol. Jako tradičně samozřejmě nechyběl ani tým VOŠ a SPŠE Plzeň. Po odehrání základní skupiny,

projít na článek

Krajské kolo florbalové soutěže

Dne 27. 2. 2019 se tým Gymnázia Dačice vydal na krajské kolo ve florbalu do Sezimova Ústí.

projít na článek

Okresní kolo v odbíjené

Ve čtvrtek 30. listopadu 2017 odjelo družstvo chlapců a dívek vyššího gymnázia na okresní finále středních škol v odbíjené. Toto okresní kolo se konalo v Jindřichově Hradci. Turnaje se z celého okresu zúčastnilo pouze 8 družstev.

projít na článek