nové foto kadeřnictví

...do galerie přidány nové fotky interiéru kadeřnictví. Jak se Vám líbí?

projít na článek

Promo video

Nové promo video kadeřnictví Táňa Kmenta z produkce firmy www.tretri.cz The post Promo video appeared first on Kadeřnictví Kmenta.

projít na článek

Kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav

Představujeme Kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav a Nymburk. Majitelkou kadeřnictví Magic Hair Mladá Boleslav a Nymburk je paní Toráčová, zkušená kadeřnice s dlouholetou praxí v oboru. Obě kadeřnictví pod jejím vedením, poskytující své služby jak ženám,

projít na článek

=MONO= Kadeřnictví Praha 6

Kadeřnictví dámské, pánské a dětské, stříhání, barvení, trvalá, společenské a svatební účesy, vlasová kosmetika MATRIX a Intercosmo, vlasové zábaly, kosmetika, líčení denní i večerní, manikúra, pedikúra, modeláž nehtů.

projít na článek

Cesty k úspěchu

Kadeřnický salon dnes najdete doslova na každém rohu. Málokterý však nabízí takové služby jako kadeřnická studia Táni Kmenty. Podívejte se na její cestu k úspěchu! The post Cesty k úspěchu appeared first on Kadeřnictví Kmenta.

projít na článek

FOR BEAUTY: Podzim 2022

Kosmetický veletrh For Beauty se pro nás stal již tradicí, a tak jste se s námi o víkendu 7.-8.10.2022 mohli potkat v prostorách PVA Expa v Letňanech. For Beauty je veletrh zaměřen na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a zkrátka vše, co

projít na článek