Kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav

Představujeme Kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav a Nymburk. Majitelkou kadeřnictví Magic Hair Mladá Boleslav a Nymburk je paní Toráčová, zkušená kadeřnice s dlouholetou praxí v oboru. Obě kadeřnictví pod jejím vedením, poskytující své služby jak ženám, tak i mužům a dětem. První kadeřnictví MAGIC HAIR pro Vás paní Toráčová otevřela v Mladé Boleslavi Na Radouči v roce 2015 a ve velmi krátké době se ji úspěšně rozrostla klientela natolik, že již v srpnu 2016 otevírá v Nymburku své druhé kadeřnické studio. Kadeřnický tým studia MAGIC HAIR se neustále odborně vzdělává, a tak Vám vždy nabídne nejnovější trendy nejen ve střihu a barvení, ale i v kompletní péči o vlasy a vlasovou pokožku. Kadeřnictví MAGIC HAIR spolupracuje s předními prestižními značkami: Alterna, label. m, L’Oréal, Kérastase, Paul Mitchell, Tange Teazer, což přispívá k vysoké kvalitě nabízených služeb a spokojenosti zákazníků. Srdečně Vás zveme do našeho kadeřnictví MAGIC HAIR Mladá Boleslav a Nymburk a dovolujeme si Vám nabídnout záruku služeb té nejvyšší kvality. Naše kadeřnictví můžete navštívit i bez objednání.

projít na článek

HTC Magic

Uživatelskou recenzi telefonu HTC Magic se systémem Android 1.5 najdete zde HTC Magic recenze Související obrázky: [See image gallery at kvisova.cz]

projít na článek

nové foto kadeřnictví

...do galerie přidány nové fotky interiéru kadeřnictví. Jak se Vám líbí?

projít na článek

=MONO= Kadeřnictví Praha 6

Kadeřnictví dámské, pánské a dětské, stříhání, barvení, trvalá, společenské a svatební účesy, vlasová kosmetika MATRIX a Intercosmo, vlasové zábaly, kosmetika, líčení denní i večerní, manikúra, pedikúra, modeláž nehtů.

projít na článek

Promo video

Nové promo video kadeřnictví Táňa Kmenta z produkce firmy www.tretri.cz The post Promo video appeared first on Kadeřnictví Kmenta.

projít na článek

Rekonstrukce vlasů

Revoluční rekonstrukce vlasů Dopřejte svým vlasům ztracenou plnost a vitalitu díky exkluzivnímu komplexu účinných látek KeraTriplexTM. KeraTriplexTM propůjčuje vlasům dechberoucí lesk, hebkost, elasticitu a zdravější vzhled. Kadeřnictví MAGIC HAIR předsta

projít na článek